Om oss

Strategiska rådgivare inom tillväxt & innovation, lönsamhetsutveckling, finansiering och företagstransaktioner

Content image

Om Oss 

Vi är strategiska rådgivare inom tillväxt & innovation, lönsamhetsutveckling, finansiering och företagstransaktioner. Ofta för små- och medelstora företag och startups, eller i affärskritiska projekt med större organisationer. 

Vår bas är i Umeå och vi är framförallt verksamma i tillväxtregionen Norrland, men har även kunder och uppdrag i hela Sverige. 

Vi gillar att ”göra jobbet” och ”lyfta luren”. Det betyder att vi inte bara gör desk research, analyser och leder workshops. Lika ofta är vi handgripligen involverade i tex. kunders säljarbete, vid kapitalanskaffning eller som finansiella rådgivare vid försäljning av bolag. 

Och det bästa är att samtidigt som vi utvecklar vårt företag får vi vara med när andra företagare utvecklar sina.

Vår vision är att hjälpa företag att växa och utvecklas

Våra kunders hemmaplan 

Våra kunders och vår egen hemmaplan är norra Sverige där vi hjälper till vid strategisk utveckling eller när entreprenörer bestämmer sig för att sälja eller finansiera sina företag. 

Det finns inte en enskild lösning som passar alla företag i alla lägen. Genom att vara nyfikna och hela tiden samla på oss nya erfarenheter skapar vi en bred kompetens inom våra kärnområden för att kunna stötta ditt företag i de utmaningar ni står inför.

Content image

Kontaktformulär

Vi ser framemot att höra från dig!

Hör av dig, oavsett om du vet precis vad du behöver hjälp med eller bara “sitter fast”. Vi försöker alltid att svara så snabbt vi kan. Om det är brådskande så är du välkommen att kontakta oss via telefon, du hittar telefonnummer till respektive person i teamet här.